Hoe werkt Ready 2 Share?

Stap 1. Download de Ready 2 Share app

De Android of iOS app van Ready 2 Share is gemakkelijk te downloaden via de bekende app stores. De app is gratis te downloaden en ook gratis in gebruik. Je betaalt alleen voor de huur van een Ready to Share auto.

Stap 2. Maak een account aan en voeg je betaalmethode toe

Voeg je persoonlijke gegevens toe zodat we weten wie onze deelauto gebruikt en voeg je betaalmethode toe om je rit achteraf te betalen. De tarieven van onze Ready 2 Share auto's vind je op onze tarievenpagina.

Stap 3. Bekijk op welke locaties onze auto’s staan en boek een Tesla

Als je de app opent zal deze vragen om je locatie. Als je dat accepteert zie je direct op de interactieve kaart waar onze deelauto’s staan. Reserveer een Tesla via de kaart door op de auto/locatie te drukken en akkoord te gaan met je reservering.

Stap 4. Open de auto via de Ready 2 Share app

Als je bij de auto staat open je deze gemakkelijk via je app. Je hebt geen sleutel nodig om de auto te openen of te starten. Je sluit je rit ook weer af via de app. En natuurlijk gefeliciteerd, je hebt de wereld weer gered! Je hebt de bezettingsgraad van onze auto's verhoogd, waardoor jij gemiddeld minder betaalt voor je auto en de wereld blij is dat je elektrisch en duurzaam vervoer kiest.

*voor iedere rit hanteren wij een eigen risico van €950,- bij een geval van schade

Boek een auto

Ben je al een gebruiker? Boek dan hier een auto

Download Ready 2 Share-app

Beschikbaar voor Android en iOS